Wie zijn wij?

Boks-je-kunst is een kunst-educatief project opgericht door Saar van Gerwen en Ellen Janssen.

Wij werken al jaren samen op de set van het Klokhuis
Saar is verantwoordelijk voor wardrobe op set en Ellen is al bijna 25 jaar de ruimtelijk vormgever en art director van het Klokhuis. 
We hebben beide een BIK diploma in onze zak en veel ervaring op het gebied van kinderen en kunst. 

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat kinderen zich bewust worden van de wegwerpmaatschappij waarin ze leven. Vandaar dat we onze krachten gebundeld hebben en onze expertise en affiniteit hebben samengevoegd in een boks. 

Naast boks-je-kunst ontwikkelen we kunst-educatieve lesprogramma’s voor het onderwijs en culturele instellingen, we staan dus naast óp de set ook regelmatig voor de klas.

Het plan om Boks-je-kunst te gaan ontwikkelen lag al een tijdje op de plank. Covid-19 heeft ons tijd en ruimte gegeven om dit idee verder te ontwikkelen. Wat wij belangrijk vinden is dat kinderen aangezet worden tot creativiteit, dat ze zichzelf in vrijheid kunnen ontwikkelen en plezier beleven aan onze opdrachten. Ook willen we ze graag een beetje bewustwording meegeven.

De boksen zijn te bestellen via de shop

Check de QR code met je mobieltje dan legt Bob je alles uit over boksje mini-architect.

PAS OP: Boks je kunst bevat naast gereedschap ook kleine spulletje die gevaarlijk kunnen zijn voor jonge kinderen, daarom is Boks je kunst voor iedereen vanaf 7 jaar!

Elk boksjekunst zit vol unieke (rest)materialen die wij met zorg en plezier verzameld hebben. Kinderen maken hier kennis mee en worden onbewust gestimuleerd om ook eens rond te kijken in hun eigen leefomgeving.

“Wat gooi ik eigenlijk allemaal weg wat ik nog gebruiken kan?”

Ze maken een uniek kunstwerk met een persoonlijk verhaal.

0
    0
    Jouw mandje
    Jouw mandje is leeg!Ga terug naar de shop